Utvendig og innvendig renhold – til en fornuftig pris!

Utvendig Vask

VÅRE TJENESTER FOR UTVENDIG VASK

Vi er eksperter på fasadevask med Softwash-metoden og vasker det meste utendørs og utvendig.

Hus / Villa

UTVENDIG VASK AV HUS / VILLA

Fasadevask innebærer så mye mer enn bare et rent ytre. En grundig vask fjerner skadelige mikroorganismer og sørger for at husets levetid forlenges. Vi utfører en både skånsom og grundig rengjøring av ditt hus.

Borettslag / Sameier

UTVENDIG VASK AV BORETTSLAG

Hvert borettslag eller sameie bør inkludere fasadevask og utvendig vask i sin vedlikeholdsplan. Da sørger man for trivelige, rene uteområder og samlingsplasser, og ikke minst flotte, innbydende bygningsfasader.

Hytter / Fritidsbolig

UTVENDIG VASK AV HYTTER

Din hytte eller fritidsbolig har like mye behov for en grundig utvendig vask som det huset ditt har. Bygningsmassen vil da holde seg ren og fri for skadelige mikroorganismer, og se fantastisk ut for både deg og dine besøkende.

Utearealer

VASK AV UTEAREALER

Rene uteområder er viktig for økonomi, miljø og trivsel. Er uteområdet rent, er det mer motiverende å bruke det samt at man sparer store summer på å reparere skader som kommer av mangel på vedlikehold på uteområdene.

Maling

UTVENDIG MALING

Ved maling av hus og bygg er det meget viktig med en grundig fasadevask før du kan sette i gang å male. Dette fjerner skitt, sopp og andre mikroorganismer som har innvirkning på både fasaden og malingen som skal påføres.

Terrassevask

VASK AV TERRASSER

Terrassen må tåle en god del juling av vær og vind. Dette er noe som fører til både flekker, belegg og andre urenheter. Samtidig er terrassen ofte en samlingsplass for familie, venner og kjente. Den bør være ren og fin, når du er klar for sommer og godvær.

Stein, Mur & Betong

VASK AV STEIN, MUR & BETONG

Enten det gjelder steinlagt innkjørsel og gårdsplass eller støttemurer og betongflater, vet vi hvor viktig det er en med grundig rengjøring av disse overflatene. Ikke bare for å opprettholde et rent og fint ytre, men også for å sikre at materialene holder seg godt over tid.

Lerk, Malmfuru og varmebehandlet furu

VASK AV LERK OG FURU

Noen treslag gir meget flotte fasader, men trenger å behandles på en myk og omsorgsfull måte. Fasader bestående av lerk, malmfuru og varmebehandlet furu er noe vi etter hvert har blitt mer eller mindre eksperter på behandling og vask av.

Gårdsrom

VASK AV GÅRDSROM

Vi har god erfaring med vask av gårdsrom og utearealer. Det betyr at enten du skal ha vasket innkjørsel, gårdsplass eller andre av dine utendørsområder, kan du stole på at våre vaskemetoder gir deg det beste sluttresultatet.

Takvask

VASK AV TAK

I løpet av årene samles det opp utrolig mye sot, lav og bioavfall på hustaket ditt. Dette er tilstander som er ideelle for vekst av mose. Denne mosen vokser på taket og i taksteinens sprekker, hvor den suger til seg all fuktighet den får tak i.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.