fbpx
Om oss - Velkommen til Orstad Gulv & Renhold
2
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2,bridge-core-2.5.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

OM OSS
Vaskehjelp gir deg mer fritid! Med fast vaskehjelp hjelper vi deg og komme ut av tidsklemma med god samvittighet.
Vi tilbyr rimelige pakkeløsninger til privatmarkedet med det formål at de fleste private skal ha råd til vaskehjelp, renholdspakkene er oppdelt i 2,3 og 4 timers renhold med uke eller 2.hver uke intervall.

Det går svært ofte i turbofart hvor det ofte går utover familiens aktiviteter med matlaging, innkjøp etc. Det blir det ofte stress av og noen må som regel lide. Vi i Orstad Gulv & Renhold kan i hvertfall hjelpe deg med husarbeidet slik at dere får mer tid til kos med familien, da slipper dere i og krangle om husarbeidet! En god investering for hele familien.

Din Garanti i et illegalt marked er at våre renholdere jobber under ordnede forhold, med lønn og forsikringer, vi har også forsikringer som ivaretar deg som kunde.

Vi har som formål og levere godt renhold til fornuftig pris. Alt forbruksmateriell, servicebil er inkl. i våre pakkepriser.
shutterstock_420082906

VÅRT TEAM

t1

Fred Thorkildsen

Daglig leder
t2

Per Egil Friestad

Gulvlegger & maler
Nancy_Thorkildsen

Nancy Thorkildsen

Avdelingsleder renhold
Maria_Jennifer_Escobar

Maria Jennifer Escobar

Renholder
t5

Greta Vidziunaite

Renholder
t6

Joana Niecikowska

Renholder

VÅRE ANMELDELSER

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?