Om oss

Om Orstad Gulv & Renhold

Vaskehjelp gir deg mer fritid! Med fast vaskehjelp hjelper vi deg og komme ut av tidsklemma med god samvittighet.

Vi tilbyr rimelige pakkeløsninger til privatmarkedet med det formål at de fleste private skal ha råd til vaskehjelp, renholdspakkene er oppdelt i 2,3 og 4 timers renhold med uke eller 2.hver uke intervall.
Det går svært ofte i turbofart hvor det ofte går utover familiens aktiviteter med matlaging, innkjøp etc. Det blir det ofte stress av og noen må som regel lide. Vi i Orstad Gulv & Renhold kan i hvertfall hjelpe deg med husarbeidet slik at dere får mer tid til kos med familien, da slipper dere i og krangle om husarbeidet! En god investering for hele familien.

Din Garanti i et illegalt marked er at våre renholdere jobber under ordnede forhold, med lønn og forsikringer, vi har også forsikringer som ivaretar deg som kunde.

Vi har som formål og levere godt renhold til fornuftig pris. Alt forbruksmateriell, servicebil er inkl. i våre pakkepriser.

Ta kontakt med oss!

Vårt team

Nancy Thorkildsen
Daglig leder
Fred Thorkildsen
Prosjektleder
Kristian Thorkildsen
Kristian Thorkildsen
Salgsjef
Joana Niecikowska
Leder renholdsavdeling / renholder
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.