Tjenester

Våre tjenester

Våre renholdere er sertifiserte og nøyaktige i sitt arbeid.

Utvendig rengjøring: Vi har spesialisert oss på utvendig renhold, fasadevask, husvask, overflatevask og desinfisering av lekeplasser og uteområder til privat og offentlig. Vi har gjennomgått skole og utdanning på dette feltet i USA og vi har innført denne metoden på rengjøring og desinfisering til Norge.

Innvendig rengjøring: Utvask, flyttevask, trappevask, vindusvask, ukentlig og 2.hver ukes renhold. Vi tilbyr renholdstjenester til private og bedrift. Vi er en Offentlig Godkjent Renholdsvirksomhet.

Vi har trente fagpersoner i beredskap for å behandle, vaske og sanitere fasilitetene dine. Med vår spesialiserte opplæring i å vaske og desinfisere overflater vil det bidra til å skape trygge uteområder for deg og dine ansatte, samt våre barn som bruker lekeplasser.

Gulv: Vi legger tepper og gulvbelegg, sliping og behandling linoleum og vinylbelegg.

Flyttevask

Vi utfører flyttevask/utvask med garanti innvendig til private, kontorer, bedrifter og barnehager. Vi utfører flyttevask i henhold til Eiendomsmeglerforbundets retningslinjer.

Privat rengjøring

Vi rengjør og desinfiserer innvendig. Vi skal gjøre vårt ytterste til at kunden skal bli fornøyd, og oppdragene skal bli utført til avtalt tid og pris.

Rengjøring for bedrifter

Vi vet at en ren arbeidsplass er en god arbeidsplass. Vi utfører smittevask og desinfiserer innvendig for bedrifter, kontorer og barnehager. Som renholdsbedrift er vi opptatt av at kunden skal være trygg på kvaliteten vi tilbyr.

Rensing av tepper

Tepper tar opp like mye støv som alle andre møbler og flater, men de blir ikke renholdt like ofte. Vi hjelper deg med å holde teppene rene og vedlike.

Sliping & polering

Behandling av Vinylgulver ved bruk av polering som fornyer og forlenger livet av Vinylgulvet.

Renhold av frisørsalonger

Vi i Orstad Gulv & Renhold har lang erfaring med renhold av frisørsalonger, ta kontakt om du har noen spørsmål.

Fasadevask

Med en god fasade vask vil du ikke bare få byggningen til å se bedre ut, fasaderens er med på å vedlikeholde bygget og bør brukes før du skal male bygget.

Utvendig rengjøring

Vask av utemiljø bør utføres hvert år før du benytter deg av sommer sesongen eller før du beiser verandaen.