Utvendig og innvendig renhold – til en fornuftig pris!

Hus / Villa

UTVENDIG VASK AV HUS / VILLA
En utvendig vask gjør alt skinnende rent og fjerner skadelige mikroorganismer.

Vask av hus og villa

Vi er spesialister på fasadevask med den amerikanske Softwash-metoden. En vaskemetode som baserer seg på lavere vanntrykk i kombinasjon med spesialproduserte vaskemidler. Vaskemidler som er 100 prosent biologisk nedbrytbare og svært effektive mot alger, sopp og mose.

Samtidig innebærer en fasadevask så mye mer enn bare et rent ytre. Den fjerner skadelige mikroorganismer og sørger for at husets levetid forlenges. Det bør for eksempel alltid foretas en fasadevask før du maler. På den måten får du det beste fundamentet for malingen. Malingen varer lenger og du slipper å male oftere enn nødvendig.

Et gullende rent hus er alltid et flott blikkfang. Enten det er snakk om tilfeldige forbipasserende, naboer eller besøkende som sender beundrende blikk mot ditt rene og pene hus. Kontakt oss i dag for en skinnende og frisk fasade!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.