En ren fasade øker verdien på din bolig

Vask av fasaden på huset ditt er en viktig del av et godt vedlikehold og pent ytre.

Vi ser at rene og velstelte hus ofte selges lettere og oppnår en høyere pris en hus som er fulle av grønske og alger.

Pene rene velstelte hus,tak, gårdsrom og uteområder generelt er mer attraktive enn skitne hus som er nedgrodd i mose,alger og grønske.

De fleste vet at rent hus oppleves som et sunt hus, det same er tilfelle også utvendig.

Alger og grønske er bakterier som er enkelt og vaske bort med de riktige rengjøringsmidler og riktig utstyr.

Vi tilbyr riktig utstyr,riktige rengjøringsmidler og ikke minst kompetanse på dette området.

Vår erfaring bygger på en vaskemetode fra USA som er blitt der i mer enn 30 år og nå er dette endelig kommet til Norge der vi er første firma som tilbyr dette.

Softwash kalles dette og er sammensatt av 3 ting: riktig utstyr,riktig rengjøringsmiddel og utdannet personal til utførelse av jobben.

Softwash på norsk blir ,,mykvask,, og det er akkurat det vi gjør, vi legger på riktig rengjøringsmiddel som virker og gjør jobben, deretter skylles dette skånsomt av med rent vann uten og gjør skade eller ulemper med vannintrenging etc.

Skal du f.eks male,kan maling gjøres allerede dagen etter vask da vi ikke bruker høytrykk på fasaden.

Varighet av fasadevask eller takvask

Erfaring fra USA og vår egen erfaring etter 5 år i Softwashbransjen er at vår vaskemetode varer 4-6 lenger enn en vanlig tradisjonell høytrykksvask.

Vår metode Softwash er alternativet til høytrykksvask og mener dette er et mye bedre alternativ enn og bare bruke høyt trykk mot tak eller fasader for og fjerne mose,alger og andre micro-organismer.

Disse bakterielementene må saneres og da må man bruke virkemidler som stopper dette og fjerner det for en lengst mulig periode.

Vi nullstiller taket eller fasaden og derfor vil det ta lang tid før dette etablerer seg på ny, samt at vi ikke ødelegger noe med høyt vanntrykk.

I dag opplever vi stadig mer forekomster med mose ,grønske og alger dette kan nok skyldes et fuktigere og varmere klima som gjør at disse organismene trives.

Med et riktig vedlikehold og softwash kan dette holdes enkelt borte og boligen eller næringsbygget kan fremstå som pent og sunt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.